Presentasjon: Nord-Makedonia

presentasjonnordmakedonia

VASIL – YOU

Skrevet av: Nevena Neskoska, Kalina Neskoska og Alice Schroeder
Skulle deltatt i: Første halvdel av første semifinale

Er det en ting årets artist fra Nord-Makedonia har, så er det erfaring! Vasil begynte musikk-karrieren allerede som 7-åring, som barnestjerne. Her reiste han rundt på barne-festivalen i Makedonia før familien flyttet til til USA. Her fortsatte han i Chicago Childrens Choir, og har senere studert musikk både her og der i verden. Han er ikke bare verdensvant, men også vant med flere musikksjangre, ikke minst opera!

For kun noen få år siden returnerte han til hjemlandet, Nord-Makedonia, og har siden det gjort suksess som pop-stjerne og allerede rukket å ha flere hits og holdt sine egne solo-konserter.

Nord-Makedonia har ikke uttalt seg om Eurovision Song Contes 2021, så om det blir Vasil eller en annen artist som representerer de vet vi ikke per i dag. Vi holder dere alltid oppdatert på denne listen i innlegget Flere artister bekreftes til 2021!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s