Presentasjon: Serbia

2_tijana

TIJANA BOGIĆEVIĆ | IN TOO DEEP
Skrevet av: Borislav Milanov, Joacim Persson, Lisa Desmond og Johan Alkenaes
Deltar i: 2. Semifinale

Facebook | Twitter


Tijana Bogićević er blitt et kjent navn og ansikt i Serbia, og er godt vandt med å stå på scenen både som frontfigur og som korist. Hennes store gjennombrudd kom med låta Tražim i 2010, og hun har etter dette vært å se i flere TV programmer. Den siste tiden har hun jobbet med sitt nye album, og det forventes å slippes til høsten.

Tijana er stolt over å kunne representere landet sitt i år, og sier det har vært en drøm siden hun var liten. Hun har tidligere vært med i Eurovision, som korist bak Nina, som representerte Serbia i 2011 og tok seg til finalen hvor hun til slutt endte på 14. plass.

Låtskriverne bak årets bidrag er Borislav MilanovJoacim PerssonLisa Desmond og Johan Alkenaes, som er låtskrivere, produsenter og grunnleggere av Symphonics International. De har jobbet sammen i mange år, og i tillegg til å stå bak mange Eurovision-låter har de også jobbet med store navn som Lady GagaTokio HotelJohn Legend og Selena Gomez.

 

Tror du Serbia har sjans til å ta seg til finale i år?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 28 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s