Presentasjon: Ukraina

melovin

MÉLOVIN – UNDER THE LADDER
Skrevet av: Mike Ryals og MELOVIN.
Deltar i: Andre semifinale (nr. 18).

Kostyantyn Mykolayovych Bocharov er bedre kjent under artistnavnet Mélovin. Han er 21 år gammel og kommer fra Odessa, som ligger i fjorårets vertsnasjon, Ukraina.

Kostyantyn fikk sitt musikalske gjennombrudd gjennom programmet X-Factor Ukraine. Han kom på audition tre ganger, før han omsider gikk videre i 2015/2016 sesongen. På tre skulle det skje, for han vant også hele konkurransen. Han var også en av deltakerne i fjorårets ukrainske nasjonale finale Vidbir, hvor han tok en tredjeplass med låten «Wonder«.

I år vant han samme finale med låten «Under The Ladder«. Hvor vi blant annet har et brennende piano i vente – som en del av et minnerikt sceneshow! Mélovin skal konkurrere i andre semifinale, hvor han blant annet vil konkurrere mot vår egen Alexander Rybak om kun ti plasser i finalen førstkommende lørdag. Vi ønsker han lykke til!

 

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s