Roko Blažević skal synge for Kroatia

croatia-2019-roko-blazevic.jpg

I Kroatia smeller de til med 16 låter i en storslagen finale når Dora går av stabelen (for første gang på 8 år!). Ut av disse 16 ble det til slutt Roko Blažević som stakk av med seieren, og skal synge låta The Dream for Kroatia i Eurovision i mai. Låta består av tekst både på engelsk og kroatisk, og er skrevet av tidligere Eurovision-representant Jacques Houdek (Kroatia 2017) og Charlie Mason som også skrev vinnerbidraget i Eurovision 2014, Rike Like a Phoenix. 

Både jury og folk var enige i Kroatia i kveld, det var Roko som var den rettmessige vinner! Her er det endelige resultatet:

dora-2019-jury-results-croatia-800x497.jpg

Men hva med deg? Er du enig i dette resultatet?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s