Joik til finalen i Sverige!

Lina-Hedlund-Jon-Henrik-Fjällgren-1.jpg

3 av 3 ganger Jon Henrik Fjällgren har deltatt i Melodifestivalen har han klart å ta seg til finalen. Er det på tide å sende joik helt til Eurovision i år?

I tillegg til denne karen som er godt vant med Mello-finaler, så fikk vi med en annen veteran direkte til årets finale også, nemlig Lina Hedlund, som har deltatt flere ganger både som solist og i gruppe. Hun er vel aller mest kjent som en del av Alcazar, som forøvrig takket for seg ved nyttår. Lina var tydelig overrasket når hun til sist ble ropt opp som direktekvalifisert til finalen, og fortalte etterpå at hun var helt sikker på at favoritt Dolly Style skulle ta plassen. Sånn ble det ikke, og Lina tok finalebilletten, mens Dolly Style måtte reise hjem for godt i år.

Kveldens artister som får en andre sjanse til å ta seg til finale ble (nok en veteran) Martin Stenmarck og 18 år gamle Rebecka Karlsson. Her er den fulle listen:

Til finalen:
Jon Henrik Fjällgren – Norrsken
Lina Hedlund – Victorious 

Til Andra Chansen:
Martin Stenmarck – Låt skiten brinna
Rebecka Karlsson – Who I Am

Ute:
5. plass: Dolly Style – Habibi
6. plass: Omar – Om om och om igen
7. plass: The Lovers of Valdaro – Somebody Wants

 

Ble du fornøyd med kveldens resultat? Overrasket?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s