Latvia har tatt valget!

c8ad95e4e44ed8334decf44bfc961161

Nå har både jury og folk i Latvia sagt sitt, og det var Carousel som vant hos begge parter med låta That Night. De vant også sin semifinale tidligere, da juryen plasserte de øverst, mens folket den gang plasserte de som nummer to, bak veteran Markus Riva.

Svenske Danny er kjent for å være den evige 2. plassen i Melodifestivalen, men nå tror jeg Markus Riva utklasser ham ved at han, nok en gang, endte som runner-up bak årets latviske vinner. Vinneren av den første semifinalen (og dermed også en av favorittene), Samanta Tina, falt veldig mange plasser ned, og endte på 7. plass (!!)

Her er det fullstendige resultatet:

  1. CarouselThat Night
  2. Markus RivaYou Make Me So Crazy
  3. Laime PilnīgaAwe
  4. Double Faced EelsFire
  5. Dziļi Violets feat. KozmensTautasdziesma
  6. Edgars KreilisCherry Absinthe
  7. Samantha TinaCutting The Wire
  8. Aivo OskisSomebody’s Got My Lover

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s