Presentasjon: Australia

Australia presentasjonJessica Mauboy – We got love

Skrevet av: Jessica Mauboy, Anthony Egizii & David Musumeci

Deltar i: Andre semifinale (Nummer 9).

Jessica er en av Australias største stjerner. Hun slo gjennom i 2006 i «Australian idol», og har siden den gang gitt ut mange suksessrike album. Hun har opptrådt for innflytelsesrike personer som for eksempel Barack Obama og Ellen DeGeneres, og har samarbeidet med flere kjente artister, blant annet Ricky Martin og Flo Rida.

Skuespilleryrket er heller ikke ukjent for Jessica, og i 2012 spilte hun i filmen «The saphires», noe som førte til en AACTA- pris for beste birolle. I 2016 spilte hun hovedrollen i tv-serien «The Secret daughter».

Som om ikke det skulle være nok har Jessica opptrådt på en Eurovision- scene tidligere, for i 2014 var hun med som en del av pauseinnslagene. I tillegg til Jessica selv er heller ikke de øvrige låtskriverne bak «We got love» uerfarne når det gjelder Eurovision. De var nemlig med på å skrive låten til fjorårets deltaker Isaiah.

Kan Australia ta seieren hjem i år?

 

 

 

Forfatter: Victoria Pederssen

23- årig ESC- fan og språkentusiast.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s