I kveld: Andre semifinale i Armenia!

eurovision-armenia.jpgI kveld er det duket for den andre av to semifinaler i Depi Evratesil (Դեպի եվրատեսիլ), utvelgelsen i Armenia hvor deres eurovision-deltaker vil bli bestemt. I racet er det nå kun fire igjen. To av deltakerne vil i kveld gå ut av konkurransen, og to vil stå igjen i finalen neste lørdag.

Kveldens deltakere er: Marta, Syuzanna Melqonyan, Artsvik og Egine. Dommerpanelet i Depi Evratesil består også kun av tidligere ESC-deltakere for Armenia. Deriblant Anush Arshakyan (2009), Aram MP3 (2014), Essaï Altounian (2015), Hayko (2007), Inga Arshakyan (2009 og 2015) og Iveta Mukuchyan (2016).

Semifinalen kan sees her: http://www.1tv.am/en/live/ og begynte klokka 18:30.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s