Hviterussland velger 20. januar!

3334976e00000578-3541430-bizarre_meet_ivan_the_belarusian_entrant_for_eurovision_2016_who-m-47_1460710957596Datoen er omsider satt for den hviterussiske utvelgelsen Eurofest 2017, hvor landets deltaker til førstkommende eurovision song contest skal velges. Finalen, med tretten deltakere, skal avholdes den 20. januar. I tillegg har rekkefølgen bidragene skal opptre i blitt offentliggjort, og ser slik ut:

01. July – Children of the World
02. Lexy Weaver (Aleksandra Tkach) – Be Stronger
03. Vladislav Kurasov – Follow the Play
04. NAVI – Historyja majho žyccia
05. Isaac Nightingale – On The Red Line
06. Kattie – Wild Wind
07. NUTEKI – Take My Heart
08. NAPOLI – Let’s Come Together
09. Nikita Hodas – Voices in My Head
10. Angelica Pushnova – We Should Be Together
11. Anastasiya Sheverenko – We’ll Be Together
12. LERMONT x JULIC – Heartbeat
13. PROvokatsiya – My Love

Av disse har Nuteki, NAVI og Napoli  deltatt i Eurofest tidligere. Sistnevnte deltok i fjor både i den hviterussiske og polske utvelgelsen – men måtte likevel si seg fornøyd med en fjerdeplass som beste resultat. Vladislav Kurasov var derimot i fjor å se i den ukrainske utvelgelsen.

I fjor ble landet representert av IVAN og låta «Help You Fly», som til tross for både ulve-ul og Ivan tidvis vist i kun Adams drakt, kun nådde en 12. plass i sin semifinale. Hviterussland har til dags dato aldri vunnet eurovision song contest.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s