2 bidrag er videre i Israel!

000_ak5z6-635x357
Syv bidrag ble mandag kveld klare for å konkurrere videre i HaKokhav HaBa (הַכּוֹכָב הַבָּא), eller Rising Star som det også blir kalt. Tirsdag kveld ble to bidrag til klare for å være med videre i konkurransen – og disse er: Sapir Nahon og Osher Biton.

Dette betyr at vi er oppe i ni deltakere i Israels utvelgelse – og disse er: Diana Golbi, Imri Ziv, Beatbox Element, Sapir Nahon, Judy Layne, Lee Sabach, Hallelujah (Halli) Lewis, Osher Biton og Ta-La-Te. 

Dommerne i konkurransen har også lenker til eurovision song contest. Disse er: Harel Skaat (Israels representant i Oslo i 2010), Keren Peles (På kortlisten til å representere Israel i 2009), Asaf Amdurski (Eksmann til Michal Amdurski, som deltok i Kdam (Israels tidligere utvelgelsesmetode for eurovisionen) i 2001 og 2006), Static og Ben-El Tavori (Den mest populære pop duoen i Israel nå for tiden, blant annet kjent for låta Barbie).

Neste program i konkurransen blir sendt mandag 9. januar.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s