Tako Gachechiladze skal representere Georgia

skjermbilde-2017-01-20-kl-21-58-43

Tako Gachechiladze er klar for Eurovision med låten Keep the Faith. Det ble klart når hun vant kveldens finale i Georgia, over 24 andre deltakere. Låten har et politisk budskap, som også fjorårets vinner av Eurovision, Jamala, hadde med 1944. Skjermene i bakgrunnen under fremføringen hadde nyhetsartikler som refererte til tidligere uroligheter mellom Georgia og Russland.

Her er kveldens fremføring av vinnerbidraget.

Er du fornøyd med årets representant for Georgia?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 28 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s