Hviterussland sender NAVI!

navi-1Etter en magisk kveld i Minsk ble det til slutt NAVI med låta «Historyja majho žyccia» (Story of my life) som skal representere Hviterussland i Kiev til våren! De gikk av med seieren knappe tre poeng foran andreplassen Nuteki med Anastasiya Sheverenko på en tredjeplass.

NAVI skal konkurrere om en finaleplass i en av semifinalene niende eller ellevte mai. I fjor feilet Hviterusslands deltaker IVAN med å komme seg til finalen – til tross for både nakenhet og ulver i sin minneverdige opptreden. Vi krysser derfor fingrene for at 2017 er et bedre år for Europas siste diktatur!

Låta «Historyja Majho Žyccia kan du høre her: https://www.youtube.com/watch?v=lIo43HKOUmg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s