I kveld: 1. semifinale i Ukraina

eurovision-2017-ukraine-national-final

Vertslandet Ukraina begynner i kveld sin utvelgelse til årets Eurovision. Den første av tre semifinaler vil velge ut to av åtte deltakere som skal ta seg til finalen. Dette bestemmes av en jevn fordeling mellom jurystemmer og telefonstemmer. Kveldens bidrag er:

  1. SKAI – All My Love For You
  2. Roman Veremeychik & Lumiere – Make It Real
  3. Monochromea – Blue Bird
  4. Laliko – Sugar Whisper
  5. Salto Nadaz – O, mamo!
  6. Mamarika – We Are One
  7. Tayanna – I Love You
  8. Arzen Mirzoyan – Geraldine

Du kan se showet live her hos oss fra kl. 18:00 norsk tid:

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 28 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s