Claudia Faniello representerer Malta

claudia-faniello-e1486560183612-720x340

Publikum bestemte fullt og helt i kveld, og dermed endte det med at Claudia Faniello vil fremføre bidraget Breathlessly for Malta i år. Ut av de 16 bidragene var det kun topp tre som ble annonsert mot slutten av kvelden. Pallen i Malta i år så dermed slik ut:

  1. Claudia Faniello – Breathlessly 
  2. Janice Mangion – Kewkba
  3. Kevin Borg – Follow

Claudia har deltatt i MESC utallige ganger tidligere, og kommet høyt, men aldri nådd helt opp. I år var det tydeligvis hennes år! Her er Maltas bidrag:

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 27 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s