Pápai Joci vinner A Dal 2017

48609

Etter flere show i Ungarn kunne de i kveld få kåret vinneren og funnet ut hvem som skal representere landet i Eurovision i 2017. Etter en siste superfinale med fire bidrag utvalgt av juryen, var det til slutt Pápai Joci som vant med låten Origo. De tre andre superfinalistene var:

  • Gina Kanizsa – Fall Like Rain
  • Gigi Radics  See it Through
  • Zävodi & Olivér Berkes – #háttérzaj

Ut av disse var det altså Origo som trakk det lengste strået. Her er fremførelsen:

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 28 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s