O. Torvald representerer vertslandet i 2017!

eebbef28e272a7051a2d455549f3a832

I kveld ble finalen i Ukraina avholdt, og ut av 6 finalister var det —- som klarte å stikke av med seieren etter to semifinaler og en finale. Resultatet ble avgjort av både jury og telefonstemmer, 50% hver. Regjerende Eurovision-dronning Jamala har vært dommer i alle showene, og i kveld opptrådte hun også.

Resultatet for kvelden endte slik:

  1. O. Torvald – Time
  2. Tayanna – I Love You
  3. Melovin – Wonder
  4. Rozhden – Saturn
  5. Illaria – Thank You for My Way
  6. Salto Nadaz – O mamo

 

Hva synes du om årets Ukrainske bidrag? Følger de godt i Jamalas fotspor?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 27 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s