Demy skal synge «This Is Love» for Hellas!

demy-sok1
Mandag ble en finale holdt hvor artisten Demy, som er internt valgt til å representere Hellas i Eurovision song contest, framførte tre bidrag. Ett av disse bidragene skulle bli det Demy skulle konkurrere mot de andre deltakerne med i Kiev til våren. Av kveldens bidrag «Angels», «When The Morning Comes Around» og «This Is Love» så  var det sistnevnte som gikk av med seieren. Låten kan du høre lengre ned i innlegget.

Hellas skal opptre i andre halvdel av første semifinale. I denne semifinalen vil de blant annet møte både Island og Sverige.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s