Australia sender Isaiah til Eurovision!

ed2032a930ebe014e2c8a8b61290a00d
Det kom tidlig rykter om at tidligere x-factor vinner Isaiah Firebrace kunne bli artisten Australia ville sende til eurovision i Kiev. Nå viser det seg at ryktene fra andre siden av kloden stemte ganske godt – og at det nettopp er Isaiah som har blitt valgt! Han skal representere gutta ‘down under’ med låten «Don’t Come Easy», som du kan høre lengre ned i innlegget.

Australia skal opptre i første halvdel av første semifinale i Kiev. Her vil de møte blant annet forhånds-snakkisen Blache fra Belgia og ‘Epic Sax Guy’ i Sunstroke Project fra Moldova.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s