Tsjekkias bidrag «My Turn» er offentliggjort!

Martina-01-e1487711164253-620x330
Etter fjorårets suksess for Tsjekkia, hvor de karret til seg sin første finaleplass noen sinne, så har det vært store forventninger til årets bidrag fra landet. Tidligere ble det klart at de satser på nok en kvinnelig solist, nemlig artisten Martina Bárta. Nylig kom også låten hun skal synge i Ukraina til våren ut – og den heter «My Turn». Denne låten kan du høre lengre ned i dette innlegget.

I Kiev skal Tsjekkia prøve å konkurrere om en av de ti finaleplassene man kan få i den første semifinalen. I denne semifinalen skal de opptre i andre halvdel.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s