Her er Imris «I Feel Alive»!

israel-2017-imri-ziv.jpgEn lang og hard sang-konkurranse er metoden Israel har brukt tidligere for å velge den aller beste artisten til å representere dem i Eurovision Song Contest. Etter at vinneren er klar, så settes det sammen et team som skal skrive den perfekte låten til artisten selv. Denne metoden har de siste årene fungert ganske bra for Israel.

I år var det artisten Imri Ziv som vant sang-konkurransen HaKokhav HaBa (הַכּוֹכָב הַבָּא), eller Rising Star som det også blir kalt. Nylig ble låten Imri skal representere landet med også klar – og den heter «I Feel Alive». Denne har blitt godt tatt imot hos fansen, siden den er et av årets få up-tempo låter. Israels bidrag finner dere lengre ned i innlegget.

Israel skal konkurrere om en av de ti finaleplassene man kan få i andre semifinale i Kiev. Her møter de blant annet oss.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s