Hør Aserbajdsjans bidrag «Skeletons»!

19c9ac8fb5daed66666583470e6a892be8b16e3a.jpgArtisten Dihaj ble tidligere valgt til å representere Aserbajdsjan under årets eurovision song contest i Ukraina. I dag slapp hun sitt bidrag, som har fått navnet «Skeletons». Dihaj skal opptre i første halvdel av første semifinale. I denne semifinalen møter Aserbajdsjan blant annet forhåndsfavoritten Blanche fra Belgia, og det svenske bidraget som velges i kveld, og som det er store forventninger til. I denne semifinalen skal atten land konkurrere om ti finaleplasser. Låten «Skeletons» kan høres her:

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s