Fusedmarc vinner i Litauen!

Fusedmarc.jpgTo måneder etter første tv-sendte delfinale – er Litauen endelig klare for eurovision! I kveld ble endelig finalen i Eurovizijos Atranka avholdt og gruppa Fusedmarc med låten «Rain of Revolution» gikk seierende ut av konkurransen. Litauen skal konkurrere om en av de ti finaleplassene man kan karre til seg i andre semifinale. Her møter de blant annet JOWST fra Norge og jodle-favorittene fra Romania. «Rain of Revolution» kan du høre her:

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s