Armenia slipper årets siste bidrag!

maxresdefaultDen siste måneden har flere og flere bidrag endelig blitt ferdige og finpusset til årets eurovision song contest. Ett land har likevel latt vente på seg, nemlig Armenia. Artisten Artsvik vant utvelgelsen Depi Evratesil i desember i fjor – og nå er endelig låten hennes omsider klar! Låten «Fly With Me» ble sluppet i dag og med det er alle årets låter ute. Så nå er det bare å starte diskusjonen om hvilke av årets 43 låter som går av med seieren i Kiev til våren.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s