Presentasjon: Finland

norma_john_0040-bw

NORMA JOHN | BLACKBIRD
Skrevet av: Lasse Piirainen og Leena Tirronen
Deltar i: 1. Semifinale

Facebook | Twitter


Denne duoen, Norma John, eller Leena og Lasse som de egentlig heter, er to gamle venner som har holdt på med låtskriving i sammen i 15 år!

Musikken faller inn i indie-pop sjangeren, og med deres helhetlige og visuelle musikalske uttrykk tenkte disse to at de ville ta musikken sin enda et skritt lenger, og endte dermed opp med å delta i UMK, Finlands nasjonale utvelgelse for Eurovision. Her vant de over 9 andre deltakere.

De uttrykker selv at de føler seg beæret over å få representere landet sitt i Eurovision, og det blir spennende å se hvordan de vil klare seg i den første semifinalen.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 28 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s