Presentasjon: Norge

jowst

JOWST | GRAB THE MOMENT
Skrevet av: Joakim With Steen og Jonas McDonnell
Deltar i: 2. Semifinale

Facebook | Twitter


Da er turen kommet til vårt kjære hjemland, Norge. De fleste av dere kjenner vel til bidraget mer eller mindre, men her er nå allikevel litt info.

JOWST er Joakim With Steen, mannen bak både masken og låten. Han begynte å interessere seg for låtskriving som 15-åring, og er i dag produsent. Grab the Moment var en del av hans første prosjekt som JOWST som ble kalt Making a Hit. Her tok han jevnlig imot respons fra venner igjennom en Facebook-gruppe igjennom hele låtskriver- og produseringsprosessen.

Selv om artisten bak er JOWST, er det vokalist Aleksander Walmann som er mest synlig under opptredenen. Han har vært musikkinteressert siden barndommen, og er vel her i Norge mest kjent fra The Voice, hvor han deltok i 2012 og kom helt til finalen! Han har også varmet opp for store navn som Sivert Høyem og Sondre Lerche.
Aleksander har også fått en del oppmerksomhet på Tumblr etter at han vant MGP 2017, og blir omtalt som en av de kjekkeste i årets Eurovision.

Eurovision-bidraget sin tekst er skrevet av Jonas McDonnell, som har drevet med musikk i flere år, både som bandmedlem, rapper og låtskriver.

Hvordan tror dere det vil gå for oss i år? Vil Norge ta seg til finalen? Vil vi komme oss til topp 10 igjen som vi har klart flere ganger de siste årene?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s