Presentasjon: Sverige

robin-bengtsson-_05

ROBIN BENGTSSON | I CAN’T GO ON
Skrevet av: David Kreuger, Hamed «K-One» Pirouzpanah og Robin Stjernberg
Deltar i: 1. Semifinale

Facebook | Twitter


Robin Bengtsson har vært musikalsk siden han var barn, han spilte trompet i flere år og som 13-åring begynte han å spille gitar. Så, når han fylte 17 stilte han opp i Idol i Sverige, og imponerte alle med både stemmen og personligheten sin. Han skriver også musikk i tillegg til å være artist selv.

I fjor fikk Robin en hit med Constellation Prize som han deltok med i Melodifestivalen. Han endte på en 5. plass, og sådde dermed grunnlaget for høye håp rundt årets deltakelse, og jammen klarte han å stikke av med seieren denne gangen!

Låtskriverne bak I Can’t Go On er vel kjent i sammenheng med både Melodifestivalen og Eurovision. Som vanlig går svenskene all in når det gjelder denne konkurransen!
David Kreuger er en internasjonalt kjent produsent og låtskriver, og har vært innblandet bak artister som blant annet Britney SpearsBackstreet Boys og Westlife. Han har også deltatt som låtskriver i Eurovision tidligere, som en del bak Sveriges bidrag i 2014, Undo med Sanna Nielsen. Som mange andre svenske bidrag gjorde denne stor suksess og endte opp på en 3. plass.
K-One, eller Hamed Pirouzpanah er også en kjent låtskriver og produsent, og sto også bak svenskenes bidrag i 2014. Han har også bidratt som låtskriver på flere andre bidrag i Melodifestivalen, blant annet Blame it on the Disco med Alcazar i 2014.
Robin Stjernberg er både artist og låtskriver, og er mest kjent i Eurovision-verdenen fra han representerte Sverige i 2013 med låta You.

Vil svenskenes store Eurovision-suksess fortsette med Robin Bengtsson i 2017? Det blir spennende å se!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s