Nå skal det avgjøres! Hvem vinner Eurovision Song Contest 2017?

eurovision-2017-logo-celebrate-diversity-kyiv

Nå er dagen kommet. Nyttårsaften for min del, for da avslutningen på Eurovision-sesongen er kommet starter forberedelsene til neste år. Men hvor vil Eurovision Song Contest 2018 bli avholdt? Ekstra spennende er det jo når hjemlandet også er med å konkurrere. Kan det bli Oslo 2018 mon tro? Det får vi vite i kveld!
Det står mellom disse landene:

 1. Israel
 2. Polen
 3. Hviterussland
 4. Østerrike
 5. Armenia
 6. Nederland
 7. Moldova
 8. Ungarn
 9. Italia
 10. Danmark
 11. Portugal
 12. Aserbajdsjan
 13. Kroatia
 14. Australia
 15. Hellas
 16. Spania
 17. Norge
 18. Storbritannia
 19. Kypros
 20. Romania
 21. Tyskland
 22. Ukraina
 23. Belgia
 24. Sverige
 25. Bulgaria
 26. Frankrike

Siden vi har lagt ut alle låtene fra semifinalene i de tidligere innleggene publiserer vi kun de 5 store pluss Ukraina her, så dere kan se deres opptredener på forhånd også.

I kveld kan vi ikke spå et visst antall kvalifiserte lenger, men vi har ut av disse 26 bidragene noen tanker om hvem som vil ligge i topp tre. Vi er alle enige om at det er Bulgaria, Italia og Portugal som kommer til å ligge helt i topp. Derimot er vi litt usikre på hvem av dem som faktisk stikke av med selve seieren. Jesper og Tina har tro på at Portugal klarer det, mens Hanne tror Bulgaria vil vinne. Dermed er vi helt enige med betting-selskapene som har nettopp disse i topp tre. Til syvende og sist er det prestasjonen de klarer å gi i kveld som gjelder. Tina har hele veien trodd på Italia, men etter å ha sett prøvene tror hun den «beste låten» heller faller bort når andre har bedre fremføringer. Sånt kan jo endres der og da, så det blir veldig spennende å se hvordan våre tre favoritter klarer å gjennomføre i kveld!

Uansett hvordan det vil gå for Norge og JOWST i kveld, så er vi ekstremt stolte av bidraget vårt og innsatsen de har gjort for landet vårt. En stor applaus og takk for årets norske Eurovision-minne!!

Finalen sendes klokken 21:00 i kveld, og kan sees på NRK1, NRK nett-tv eller hos Eurovision sin offisielle hjemmeside, eurovision.tv, eller deres YouTube-kanal.

Hvem tror du vinner i kveld? Hvem håper du vinner?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s