Belgias deltaker er Sennek

2912a9ea650ce04f8773dafb2ecb14ecDet første landet som har offentliggjort sin deltaker for eurovision song contest 2018, er ingen ringere enn Sandra Kims hjemland – Belgia. De siste tre årene har landet gjort det eksepsjonelt i konkurransen – med intet mindre enn to fjerdeplasser og en tiendeplass å skryte av. De satser derfor på samme utvelgelsesmetode som tidligere – nemlig at kringkasteren VRT velger artisten de sender. I år falt valget på 27 år gamle Laura (Lola) Groeseneken, også kjent under artistnavnet SENNEK.

SENNEK har vært aktiv innenfor musikk siden 2014. Hun har særlig utmerket seg i sjangere som pop, elektronika og soul. I tillegg til å være aktiv innenfor musikk så jobber hun overraskende nok også på IKEA.

Hvilken låt Laura skal opptre med er fremdeles ikke klargjort.  Mer informasjon rundt dette vil vi selvfølgelig komme tilbake til!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s