Alle videre fra 6. show i Israel

Shir-Gadasi-The-next-star-for-eurovision-2018-israel-episode-6-308x200
Av kveldens tre auditioner i הַכּוֹכָב הַבָּא/HaKokhav HaBa gikk alle videre i konkurransen. HaKokhav HaBa er mekanismen Israel har brukt de siste tre årene på å velge ut sin deltaker til den kommende eurovision song contest. Vinneren får en skreddersydd låt etter konkurransens finale.

De tre som gikk videre fra 6. show er:

Shiw Gadasi
Eden Newman Hyatt
Dori Halevi

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s