Svenskene sendte rap direkte til finalen

16947982
LIAMOO imponerte svenskene og tok seg direkte til finalen i kveld. Foto: SVT

Syv nye artister har vært igjennom nok en delfinale i Sverige, og to nye finalister er på plass. Kvelden endte opp med dette resultatet:

Til finalen:
Samir & Viktor – Shuffla
LIAMOO – Last Breath

Til andre sjansen:
Mimi Werner – Songburning
Margaret – In My Cabana

5. Ida Redig – Allting som vi sa
6. Stiko Per Larsson – Titta vi flyger
7. Jonas Gardell – Det finns en väg

Samir & Viktor har herved klart å ta seg direkte til finalen på to av tre forsøk, og har vel det man kan kalle et soleklart bevis på at det svenske folket digger dem. LIAMOO var fersking i konkurransen, og overbeviste alle med sin sterke rap. Vi har dermed to nykomlinger og to gamle kjente i finalen hittil. Neste lørdag står nok en delfinale for tur, og om mulig enda mer nakenhet fra programleder David Lindgren? Hvem vet!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 28 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s