Veteran videre fra kveldens delfinale

martinjessica-jpg
Jessica Andersson har opplevd dette øyeblikket tidligere, mens Martin er ny i Melodifestivalen-sammenheng. Foto: SVT

3 av 4 delfinaler i Sverige er overstått, og de to nest siste direktesendte finalistene er valgt. Det var nok en gang en blanding av nykommere og veteraner som deltok, både innenfor Melodifestivalen og Eurovision. Det var den tidligere Eurovision-deltakeren, som også ble den første kvinnelige finalisten for i år, og en tidligere Idol-vinner som tok seieren i kveld. Det fullstendige resultatet endte slik:

Til Finalen:
Martin Almgren – A Bitter Lullaby
Jessica Andersson – Party Voice

Til Andre Sjansen:
Mendez – Everyday
Moncho – Cuba Libre

5. Kalle Moraeus & Orsa Spelmän – Min dröm
6. Dotter – Cry
7. Barbi Escobar – Stark

Neste lørdag er altså den siste delfinalen, og vi vil da få høre de siste låtene i årets Melodifestivalen. Deretter vil artistene som har fått en andre sjanse konkurrere om de siste plassene i finalen.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 28 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s