Presentasjon: Albania

Eugent-Bushpepa-Albania-Mall-Favourite-Eurovision-2018

Eugent Bushpepa – Mall

Tekstforfatter: Eugent Bushpepa

Deltar i første semifinale

Eugent Bushpepa ble født i 1984 i Rrëshen i Albania. Eugent har gjennom hele livet vært interessert i sang og musikk. Etter å ha bodd noen år i Italia begynte han å jobbe som sanger for et tv-program i 2006. Etter hvert ble han en kjent artist i hjemlandet. I 2007 ga han ut en rockelåt som markerte den offisielle starten på Bushpepas sangkarriere. Siden har han vært å se på konserter og festivaler i Albania.

Årets bidrag heter «Mall», og låten er både skrevet og komponert av Eugent selv. Eugent vant Festivali i Këngës i desember der til sammen 22 bidrag konkurrerte om å få kunne representere Albania i Lisboa. En jury bestående av fem medlemmer avgjorde resultatet. Bak Eugent kom Redon Makashi på andreplass og Inis Neziri på tredjeplass. Eugent skal konkurrere i første semifinale. Kan han ta Albania til finalen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s