Armenia sender Srbuk

maxresdefault-e1543604842524-660x330

For en knapp uke siden offentliggjorde den armenske kringkasteren AMPTV at landet sender artisten Srbuk til eurovision 2019! Sebuhi Sargsyan, som hun egentlig heter, er blant annet kjent for sin andreplass i X Factor Armenia i 2012. I tillegg har hun også en fjerdeplass i ukrainske The Voice.

Hvilken låt Srbuk skal representere landet med er fremdeles ikke bestemt. Fristen for å sende inn eventuelle låter er 10. januar.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s