Wiktoria kan bli kastet ut av Melfest!

19b8f64a-6b3b-428f-91a0-f202e46a81f5
Forrige lørdag ble eurofansen lamslått av Wiktoria Johanssons fremførelse av sin nyeste låt i melodifestivalen. Hun smeltet også hjertene til det svenske folket, som stemte henne rett til finalen. Nå kan det hende at hun rett og slett blir kastet ut av finalen!

Låten «Not With Me» ble nemlig publisert på spotify. Den svenske kringkasteren SVT er veldig strenge på at ingen av låtene skal publiseres før alle har vært fremført på TV. Det er enda ikke avgjort om hun blir diskvalifisert på grunn av dette eller ikke.

Sony Music tar på seg skylden og sier at lanseringen av låten før tiden skyldes en teknisk feil. De kontaktet Spotify så fort det lot seg gjøre, og etter to timer var låten tatt ned igjen.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s