Island har valgt 2 finalister

maxresdefault (2)Mange land holder semifinaler og finaler i kveld. Island startet i kveld opp med første semifinale av utvelgelsen Söngvakeppnin 2019. Der gikk 2 finalister videre til finalen, som holdes i Laugardalshöll Arena 2. mars. De to som Island ville ha videre er:

Hera Björk – Eitt Andartak (Et øyeblikk)
Hatati –  Hatrið Mun Sigra (Hat vil seire)

Neste semifinale i Söngvakeppnin holdes 16. februar. Der møtes Elli Grill + Skaði & Glymur, Ívar Daníels, Heiðrún Anna Björnsdóttir, Tara Mobee og Friðrik Ómar for å konkurrere om de 2 resterende plassene.

En av bidragene fra en av semifinalene får også et wildcard. Så enten tildeles den dagens 3. plass, eller 3. plassen vi får førstkommende lørdag.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s