I kveld: Siste semifinale i Romania

maxresdefault (4)I går ble en utrolig spektakulær kveld. 3 nye bidrag er klare for eurovision, og flere land kom ett skritt nærmere sin finale. Et sted hvor hviledagen ikke er like hellig er derimot i Romania – som velger å holde sine semifinaler og finale på søndager. Søndag for to uker siden gikk Trooper, Teodora Dinu, Dya & Lucian Colareza, Vaida, Claudi Mirea og Bella Santiago direkte til finalen 17. februar. I kveld skal 12 nye bidrag konkurrere om de resterende 6 plassene. De vi får høre i kveld er:

01. 2 Gents – Ielele (Alver)
02. Georgy – Tears (Tårer)
03. Olivier Kaye – Right Now (Akkurat nå)
04. Xonia – Discrete (Diskré)
05. TMW – Make Me Your Man (Gjør meg til din mann)
06. Johnny Bădulescu – Give Up Now (Gi opp nå)
07. Echoes – High Heels On (Høye hæler på)
08. Aldo Blaga – Your Journey (Din reise)
09. Letiția Moisescu & Sensibil Balkan – Daina 
10. Laura Bretan – Dear Father (Kjære far)
11. Ester Peony – On A Sunday (På en søndag)
12. Linda Teodosiu – Renegades (Forræder)

Showet sendes direkte fra byen Iaşi. Der skal Aurelian Temişan og Ilinca Avram lede oss gjennom kvelden. Juryen som er med på å bestemme resultatet består av Adi Cristescu, Mihai Georgescu, Crina Mardare, Andy Platon og Mugurel Vrabete. Sendingen starter klokken 20:00 norsk tid og kan ses her: youtube.com/watch?v=L3ANM1Rkocc

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s