Hellas har valgt artist!

Hellas artistEtter mange spekulasjoner og rykter er det nå bekreftet at gresk-canadiske Katerina Duska skal representere Hellas i Eurovision i år. Hun flyttet til Hellas som tenåring, og hennes første album ble sluppet i 2015. Låten hun skal fremføre i Eurovision er allerede spilt inn, og vil bli offentliggjort i løpet av de kommende ukene. Den er også selvskrevet, så dette blir spennende!

Hellas har hatt stor suksess i Eurovision og har aldri kommet sist i  konkurransen. I fjor snudde imidlertid lykken da de ikke kvalifiserte seg til finalen. Forhåpentligvis kan Katerina Duska klare å få Hellas tilbake på topplistene i år.

Forfatter: Victoria Pederssen

23- årig ESC- fan og språkentusiast.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s