I kveld: 1. semifinale i Beovizija

osvajaci-largeSerbia velger i år å holde to semifinaler og en finale i løpet av en og samme uke. Første semifinale finner sted i kveld, den andre blir i morgen – mens finalen blir på søndag. Totalt får vi se 24 bidrag i de 2 semifinalene. De første 12 får vi derfor se i kveld. 6 av disse går videre til finalen 3. mars, og resultatet blir avgjort av en jurystemmer kombinert med folkets stemmer (50/50). Dette er kveldens låter:

01. Funked Up – Zašto Da Se Ne Desi (Hvorfor ikke skje)
02. Aleksandra Sekulić – Tugo (Min tristhet)
03. Osvajači – Voda I Plamen (Vann og ild)
04. Dunja Vujadinović – 7
05. Mr. Doo – Do 100 (Opp til 100)
06. Saška Janks – Da Li Čuješ Moj Glas (Hører du min stemme)
07. Ivan Kurtić – Bela (Hvit)
08. Sofija Perić – Aritmija (Arytmi)
09. Extra Nena – Još Ti Čujem Glas (Jeg kan fremdeles høre din stemme)
10. Eleonora – Samo Lagano (Bare enkelt)
11. Wonder Strings & Ivana Vladović – Moja Bol (Min smerte)
12. Nataša & Una – Samo Bez Staha (Bare uten frykt)

Hele semifinalen sendes direkte fra Studio 8 hos RTS i kveld. Programlederne som skal holde stemningen oppe hele kvelden er Dragana Kosjerina og Ivan Mihailović. Alt starter klokken 21:00 norsk tid og kan ses på RTS, eller her: media.esc-plus.com/live/

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s