Presentasjon: Finland

Presentasjon Finland 2019

Darude feat Sebastian Rejman – «Look away»

Tekstforfattere: Sebastian Rejman og Ville Virtanen

Komponister: Sebastian Rejman og Ville Virtanen

Deltar i første semifinale

I år er det Darude, eller Ville Virtanen som han egentlig heter, som sammen med vokalist Sebastian Rejman skal representere Finland i Tel Aviv. Darude er en svært suksessrik produsent og DJ, både i Finland og internasjonalt. Gjennombruddet kom allerede tidlig på 2000-tallet med låten «Storm», som med sine 10 millioner solgte eksemplarer verden over ble en av tidenes mest solgte singler innen elektronisk dansemusikk. Han har også vunnet hele 3 finske Grammy-priser, og i 2017 opptrådte han foran 100000 tilskuere i Helsinki, som en del av Finlands feiring av 100 år som et selvstendig land.

Sebastian Rejman har samarbeidet med Darude tidligere, da han også var vokalisten i låtene «Moments» og «One lifetime». I tillegg til musikken er han skuespiller, og  har en rolle i Finlands mest populære dramaserie «Syke».

Finland har de siste årene oppnådd varierende resultater i Eurovision, der de til tider har kommet seg videre til semifinalen slik som i fjor, mens de andre ganger har måttet ta til takke med forsøket. Det blir spennende å se hva Darude og Sebastian Rejman får til i år!

 

 

Forfatter: Victoria Pederssen

23- årig ESC- fan og språkentusiast.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s