American Song Contest i 2021?!

tel-aviv-2019-madonna.jpg

Dette er vel litt av en nyhet å få i dag. Det rapporteres i forskjellige medier at selveste Christer Björkman vil annonsere mer rundt dette under en pressekonferanse i morgen. Dette er big news, og noe det har vært snakket om i lang tid, men som man aldri har fått noen konkrete svar på.

Pressekonferansen sies å finne sted på hotellet til den svenske delegasjonen i Israel i morgen, med blant annet Christer Björkman og en representant fra EBU, hvilket tyder på at dette ikke er noe tullball.

More to come! Vi gleder oss!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s