I kveld: 2. semifinale

8da907fa-1686-416e-b919-7d202d721beb
Bilde: eurovision.tv

Så var det tid for andre, og siste semifinale for i år. I kveld vil vi altså få de 10 siste finalistene til årets store finale av Eurovision Song Contest 2019! 18 land deltar, og siden Norge er blant disse er det mulig for oss nordmenn å stemme i kveld. Her er kveldens deltakere (klikk på linken for å høre små klipp):

 1. Armenia
 2. Irland 
 3. Moldova 
 4. Sveits 
 5. Latvia 
 6. Romania 
 7. Danmark 
 8. Sverige 
 9. Østerrike 
 10. Kroatia 
 11. Malta 
 12. Litauen 
 13. Russland 
 14. Albania 
 15. Norge 
 16. Nederland 
 17. Nord-Makedonia 
 18. Aserbajdsjan

Som på tirsdag begynner showet kl.21:00, og kan sees hos NRK1, på NRK nett-tv, eller uten kommentator hos Eurovision sin offisielle YouTube kanal. Vi legger igjen inn et direktevindu her hos oss, slik at du kan se det live her.

Igjen, husk å skrive ut vårt stemmeskjema for kvelden!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s