Hvem vinner i kveld?

sweden-2019-john-lundvik-6
Victoria har tro på svenskene igjen i år. John Lundvik er også låtskriver på Storbritannia sitt bidrag i år.

Det er det store spørsmålet. Selv om jeg personlig ikke er veldig opptatt av plasseringer og poeng, men heller ser på det som en interessant statistikk av folket som ser på, så er jo det store spørsmålet for kvelden hvem som stikker av med seieren i år. Og ikke minst, hvor reiser vi til neste år?

Ut av 26 deltakere er selvfølgelig dette vanskelig å spå, selv om vi finner enkelte som er større favoritter enn andre blant «folk flest». Selv om det er et spesielt land som har tronet øverst hos bookmakerne hele veien, Nederland, så er det allikevel en spennende finale, når alle favoritter faktisk har nådd finalen denne gangen, uten noen særlige overraskelser fra semifinalene sånn sett.

Uansett, her er de vi har TRO på i kveld. Igjen, ikke hvem vi håper, men hvem vi tror. Vi har valgt ut tre land hver som vi tror kan klare å karre til seg seieren, og det uthevede landet er det landet vi har aller mest tro på. Får noen av oss rett i dag?

Hanne:

Russland
Nederland
Sveits

Jesper:

Nederland
Russland
Island

Victoria:

Nederland
Australia
Sverige

Tina:

Nederland
Australia
Island

 

Vi i Eurovision På Norsk vil ønske lykke til til samtlige deltakere i år. Og takk for en fin sesong!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s