Den første eurovision-filmen kommer neste måned og dette handler den om!

maxresdefaultDet kom noe overraskende på oss da vi for et par år siden fikk vite at Will Ferrell skulle produsere en film om ESC. Litt etter litt har detaljer om filmen blitt kjent – og nå er jeg faktisk ganske spent på Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (man må jo elske det navnet, haha)! Det er flere grunner til at man kan være spent, men særlig når man ser på gjengen Ferrell har fått med seg i denne filmen. For hvor ofte får du med en både en tidligere Disney-stjerne og en tidligere James Bond med på samme prosjekt?

Men hva handler filmen egentlig om?

Dette er en amerikansk komedie som følger sangerne Lars Erickssong (Will Ferrell) og Sigrit Ericksdottir (Rachel McAdams). De er en del av gruppa Fire Saga. Vi følger dem på reisen når de får muligheten til å representere hjemlandet, Island, i ESC for første gang.

volcano_man_scr.99eb7093403.original

Hvilke skuespillere er med?

Hovedrollene er som tidligere nevnt Ferrell og McAdams. Andre navn som er verdt å merke seg er Pierce Brosnan, Dan Stevens, Demi Lovato, Graham Norton, Ólafur Darri Ólafsson, Björn Hlynur Haraldsson, Nína Dögg Filippusdóttir og Jóhannes Haukur Jóhannesson.

Når kommer filmen og hvor kan jeg se den?

Dato for lansering er 26. juni 2020Netflix. Det er derfor ingen grunn til å utsette oppgaven med å finne Netflix-passordet til et bekjentskap, for å få sett filmen! Vi fikk kanskje ikke ESC-finale i år – men en film kan kanskje være et godt plaster på såret?

Uten navn

Mens vi venter kan vi jo høre den ene låta som nylig ble lansert i forbindelse med filmen. Nemlig «Volcano Man«, som du kan høre under. Det ble mye skriverier om hvem som er den kvinnelige stemmen i låta – ettersom blant annet Spotify oppga at det var noen som kalte seg My Marianne. Hvem som skulte seg bak navnet fikk vi kjapt vite. Det er nemlig tidligere junior eurovision- og melodifestivalen-dtelaker Molly Sandén. Hennes fulle navn er nemlig Molly My Marianne Sandén. Uansett, kos dere med låta så lenge:

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s