ESQUAD Contest 2020: Polen

Så kom vi til Polen, det første landet hvor vi i squaden allerede har valgt bidraget internt ut fra låtene i den nasjonale utvelgelsen. Det er derfor ingen bidrag å stemme på i dag, men i morgen vil det komme avstemming som vanlig. Håper dere er enige i bidraget vi har valgt ut! Vi så denne gjengen representere Tsjekkia i fjorårets Eurovision Song Contest, i år prøvde de seg i Polen, men nådde ikke helt opp. Men her i ESQUAD Contest er de allerede kvalifisert!

Lake Malawi – Lucy

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s