ESQUAD Contest 2020: Sverige

Sverige ja, the one and only. Flere bidrag kunne definitivt vært med og hatt suksess i ESC, og derfor gir vi noen av de en ny sjanse her i ESQUAD Contest. Så her har du altså fire bidrag du kan stemme på. Enjoy!
Stemmingen avsluttes etter et døgn, samtidig som et nytt land vil starte sin nasjonale finale. Bli med oss og velg en alternativ vinner!

Hanna Ferm – Brave
Anis Don Demina – Vem e som oss
Dotter – Bulletproof
Felix Sandman – Boys With Emotions

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s