Irland blir heller ikke med til Warszawa

Ireland

Til tross for å ha allerede bekreftet deltakelse, annonserte den irske kringkasteren TG4 at de ikke vil delta i årets Junior Eurovision Song Contest.

Irland trekker seg fra konkurransen grunnet utbruddet av koronaviruset, på lik linje med flere andre land. Allerede har Australia, Wales og Nord-Makedonia trukket seg grunnet dette. Wiwibloggs skriver at den irske regjeringen fraråder for øyeblikket alle unødvendige reiser ut fra landet, samtidig som forsamlinger innendørs på over 50 personer er forbudt, noe som hindrer TG4 fra å arrangere deres tradisjonelle nasjonale finale.

Etter at Irland trakk seg har antallet bekreftede deltakere sunket til 12, noe som er det laveste antallet siden 2013. Det er fortsatt muligheter for at flere land velger å delta, men det er tydelig at flere kringkastere rundt i Europa er skeptiske til tanken på å reise til Polen i november, når vi per nå ikke vet hvordan situasjonen vil være da.

Anna Kearney representerte Irland i fjor med «Banshee» som endte på 12. plass.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s