Danny Saucedo og Arvingarna er Sveriges første finalister

I kveld startet Melodifestivalen med et brak, uten publikum, men med selveste Christer Björkman som programleder! Et annerledes Mello-år, men det ser ut til at låtene er på plass med god kvalitet, som alltid. 7 bidrag ble til to finalister og to som får en ny sjanse uken før finalen.
Slik endte det:

Til finalen:
Danny Saucedo – Dandi dansa
Arvingarna – Tänker inte alls gå hem

Til siste sjansen:
Paul Rey – The Missing Piece
Lillasyster – The Pretender

5. Jessica Andersson – Horizon
6. Kadiatou – One Touch
7. Nathalie Brydolf – Fingerprints

Neste uke er svenskene klare med nok en delfinale med 7 nye bidrag. Vi gleder oss!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s