I kveld: 4. delfinale i MGP, Melfest starter og finale i Litauen!

Pjoh, det ble en lang tittel! Rett og slett fordi det er MYE spennende som skjer i kveld. I Norge skal 4. og nest siste delfinale avholdes. I Sverige starter endelig melodifestivalen. Sist men ikke minst så skal Litauen velge sitt bidrag til eurovision song contest! Les mer om alle kveldens show lenger ned i innlegget!

Litauen holdt en overraskende kort prosess når det kom til utvelgelse av sitt eurovision-bidrag. Vanligvis holder de på 8-9 helger. I år holdt de seg bare til 5. Tre delfinaler og en semifinale har allerede funnet sted – og i kveld er det duket for den store finalen i Pabandom Iš Naujo. 5 artister har kvalifisert seg til finalen. Her møter de fjorårets vinner, THE ROOP, som ble direktekvalifisert til kveldens finale som et plaster på såret for at de ikke fikk representere Litauen i eurovision i fjor. 

Dette er kveldens bidrag:
01. Titas & Benas – No
02. Martyna Jezepčikaitė – Thank You Very Much
03. Gebrasy – Where’d You Wanna Go
04. Voldemars Petersons – I Will Never Fall For You Again
05. Evita Cololo – Be Paslapčių
06. THE ROOP – Discoteque

Finalen starter klokken 20:00 norsk tid og kan ses på LRT og her: lrt.lt/mediateka/tiesiogiai/lrt-televizija. Programlederne vi får se i kveld er Vytautas Rumšas, Ieva Stasiulevičiūtė og Vaidas Baumila.

På norsk jord skal 4. delfinale i Melodi Grand Prix 2021 holdes i kveld. 9 låter er allerede finaleklare – og i kveld skal disse få selskap av ett bidrag til. Kveldens 4 bidrag skal konkurrere mot hverandre i 2 dueller. De som vinner de 2 første duellene møtes til en gullduell – hvor den seirende får plass i finalen. 

Kveldens låter:
Duell I:
Marianne Pentha & Mikkel Gaup – Pages
Landeveiens Helter – Alt Det Der

Duell II:
KiiM – My Lonely Voice
Royane – Circus

I tillegg til disse 4 bidragene får vi også høre Atle Pettersens finaleklare låt «World On Fire» i kveld. 

Delfinalen i MGP starter klokken 19:50 og kan ses på NRK1 og her:  tv.nrk.no/direkte/nrk1. Programledere for kvelden er de samme som tidligere; Kåre Magnus Bergh, Ingrid Gjessing Linhave og Ronny Brede Aase. Showet sendes fra H3 arena

Sverige starter jakten på sitt eurovision-bidrag i kveld. Totalt skal det avholdes 4 delfinaler i årets Melodifestival, hvor 2 går videre til finalen hver kveld. De som kommer på 3. og 4. plass går rett til andresjanse-showet hvor de kan konkurrere om 4 resterende finaleplasser. 

Disse får du høre i kveld:
01. Kadiatou – One Touch
02. Lillasyster – Pretender
03. Jessica Andersson – Horizon
04. Paul Rey – The Missing Piece
05. Arvingarna – Tänker Inte Alls Gå Hem
06. Nathalie Brydolf – Fingerprints
07. Danny Saucedo – Dandi Dansa

Kveldens delfinale starter klokken 20:00 norsk tid og kan ses på SVT1 og her: svtplay.se/melodifestivalen-2021. Programledere for kvelden er Christer Björkman og Lena Philipsson. Hele showet sendes fra Annexet i Stockholm. 

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s