Norge sender TIX til Rotterdam

En tydelig rørt TIX stakk av med seieren i en av de beste MGP finalene vi har sett i Norge. NRK har virkelig gjort jobben sin! Norge har talt og selv om fanfavoritt KEiiNO kom på en 2. plass med mange stemmer, så klarte strømmekongen TIX å sanke inn en god del flere stemmer fra de fleste landsdelene. Det er godt å se at hele Norge stemmer, og ikke bare MGP og ESC-fansen! Showet var en stor fest fra ende til annen og jeg er nok ikke alene om å mene at NRK fikk samtlige bidrag til å skinne med bra sceneshow og godord til alle fra familie og venner. Takk for et godt MGP-år!

12 bidrag ble først til fire (understreket), deretter til to gullduellanter (kursiv) og til slutt en vinner (uthevet):

 1. Atle Pettersen – World On Fire
 2. Raylee – Hero
 3. Stavangerkameratene – Who I Am
 4. KiiM – My Lonely Voice
 5. Blåsemafian feat. Hazel – Let Loose
 6. Emmy – Witch Woods
 7. TIX – Fallen Angel
 8. Kaja Rode – Feel Again
 9. Rein Alexander – Eyes Wide Open
 10. Imerika – I Can’t Escape
 11. KEiiNO – Monument
 12. Jorn – Faith Bloody Faith

Vi i Eurovisionsquad heier på TIX og ønsker han all lykke til i Eurovision i mai! All kjærlighet til deg!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s