Estlands vinner er kåret!

I går avholdt Estland sin nasjonale finale, der 12 låter konkurrerte om å bli landets Eurovision-bidrag. I første omgang stemte både en jury og tv-seerne frem 3 superfinalister, mens publikum alene stemte frem den endelige vinneren.

Det ble Uku Suviste med låten «The lucky one» som stakk av med seieren. Uku vant også Eesti Laul i fjor, og skulle da ha representert landet med låten «What love is.» Han er dermed den første artisten som vinner Estlands nasjonale finale 2 ganger, og attpåtil 2 år på rad!

Hør årets låt her:

Forfatter: Victoria Pederssen

23- årig ESC- fan og språkentusiast.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s